divendres, 30 de desembre del 2011



Vull acabar l'any amb aquesta cançó que m'impressiona molt, Txoria Txori. És un cant a la llibertat, simple i extraodinari, ple de força i tendresa alhora. Crec que la vaig sentir per primer cop a una sesshin a Egino, i em va impactar molt. Dedicada a la meva amiga Ane amb les seves arrels basques, que me la va fer redescobrir. Dedicada a tots els germans i germanes bascos, i a totes les nacions ibèriques. Perquè visquem en pau, llibertat i respecte mutu. Aquesta entrada és en català, euskera i castellano (subtitols del video). Algú podria traduir la lletra al galego i al portuguès?

Per tots i totes els que visiteu aquest blog, en encarar l'any 2012, demano tot allò que demano per a mi mateix. Que és molt i és rés!

Rebeu una abraçada molt forta!!!

5 comentaris:

mikaela ha dit...

;) y una lagrimita llena de agradecimiento.

bss

ESTRELLA FAVORABLE ha dit...

Molt maco Albert.

Siddharta ha dit...

Ane, Estrella, gràcies per estar sempre tan aprop! Una abraçada ben forta.

Haig de rectificar. En realitat no va ser a Egino on vaig sentir aquesta cançó per primer cop. Un Anònim molt estimat, que sovint visita aquest blog, me la va fer conèixer fa uns quants anys, i no ho recordava. La mala noticia és que la neurona no em funciona i no tinc memòria. La bona és que la sesshin em va despertar. Em quedo amb la bona ... I em disculpo.

Nuri kai ha dit...

Passejar pel teu blog aporta pau i serenitat. Molt maco el video i la cançó. Moltes gràcies per les teves paraules. Una afectuosa abraçada!
Gassho

Siddharta ha dit...

Nuri, gràcies per visitar el blog!
Perquè el que més feliç em fa és poder compartir aquesta pau i serenitat que experimento i que intento transmetre amb aquest blog. Si em confirmes que funciona, llavors em sento realment afortunat!

Una forta abraçada.
GASSHO.