divendres, 14 d’octubre del 2011

Cal no oblidar mai que aquest moment en que tot surt "al revés", aquest moment en que tot et cau a sobre, tensions, preses, inquietut, neguits, adversitats, mal humor, dolor, desànim, tot ... AQUEST és EL moment de la Il·luminació.

Sinó ara, quan?

4 comentaris:

ESTRELLA FAVORABLE ha dit...

Sino podriemn dir allò de : per quan diexem la il·luminació? per després de la "siesta"? Em sembla que això és una dita d'en Miquel. Una abraçada

Elisenda Ortega ha dit...

Pero és en aquests moments quan has de tenir present que no estas sol i que molts t'estimem...Us estimem!!!
Petons!

Siddharta ha dit...

Elisenda, gràcies per estar amb nosaltres i per tot el teu suport.

Cada moment és EL moment de la il·luminació. No només el moment de les gran adversitats. Ara més aviat em referia a aquell moment que arrives carregat del super, vols anar depresa perquè t'estas pixant, no trobes la clau, finalment obres la porta, et cau a terra la bossa amb els tomàquets, has de desconectar l'alarma de casa i, just en aquest precís instant sona el mòbil... doncs AQUEST és el moment de la il·luminació.

No cal esperar després de la siesta ...

Una abraçada ben forta a les dues.

Siddharta ha dit...

I ser conscient, entre altres coses, de lo afortunat que ets per haver pogut comprar al super, per tenir una casa, per tenir uns ronyons i una bufeta que encara funcionen, i perquè hi hagi algú que pensa en tu.