divendres, 25 d’octubre del 2013

Ja he dit en altres ocasions que aquest blog no és per denunciar. Però si que ocasionalment aprofito aquest mitja de difusió quan ho crec necessari.

En unes declaracions Rajoy ha dit que Espanya és la nació més antiga d'Europa i que Catalunya és part integrant d'aquesta nació. 

Com es pot mentir tan grollerament? Em pregunto si aquest senyor s'ho creu això, o ho diu per conveniència, sabent que menteix. Ell té tot el dret d'opinar, i de mentir o de suspendre en Història, com qualsevol altre. Faltaria més! Però el problema és que basant-se en aquesta mentida m'està usurpant la meva identitat nacional i està segrestant la sobirania del poble català. Aquest senyor té la força de les armes, i aquesta gran mentida, si arriba el cas, la pot imposar per la força. Se suposa que ara son altres temps, però la gent com ell prou que ho varen fer el 1640, el 1714, el 1939, ...

M'ha indignat. Ho sento.

4 comentaris:

Elisenda Ortega ha dit...

Aquest es el gran paper de la història, mantenir viu el que ha passat per no cometre de nou els mateixos errors, per axó te tanta importància amagar o manipular-la. No crec que siguin estúpids ni ignorants,saben el que fan, com quan creen una sèrie de televisió com "Isabel" on s'inventen la història a la seva conveniència, sota un vel de romanticisme que, saben, atraparà a la gran majoria.

Siddharta ha dit...

El problema és que la història l'escriuen els vencedors ... I aixi anem!

Xaro La ha dit...

Yo también me siento indignada Sidhi

Un gran abrazo

Siddharta ha dit...

Gràcies Elisenda i Xaro per poder compartir amb vosaltres! Una abraçada.