dimarts, 31 de desembre del 2013


En aquest any que s'acaba, per aquelles persones que diem que ens han deixat. Per que aquest any que comença aprenguem a viure.

Nuestra esencia ha penetrado en nuestros hijos, en nuestros amigos y en el universo entero. Hemos de vernos en estas direcciones y no sólo en las hojas de té usadas. Te invito a ver cómo renaces bajo formas que tú dices que no son tú. Has de ver tu cuerpo en aquello que no es tu cuerpo. Lo cual se denomina tu cuerpo fuera de tu cuerpo. 

Para renacer no necesitas esperar a que la llama se haya extinguido. Yo renazco muchas veces al día. Cada momento es un momento de renacimiento.

El cuerpo que ves aquí no es más que una manifestación de mi mismo. Cuando me busques, no me busques en este cuerpo, sino fuera de él. 

2 comentaris:

Elisenda Ortega ha dit...

Albert, és preciós!
Gràcies per compartir amb nosaltres tanta bellesa, el teu blog és la ma que ens acompanya en la interiorització. Us desitjo el millor, i que les 365 pàgines en blanc d'aquest Nou Any que comencem siguin escrites amb tinta d'Amor. Molts petons!

Siddharta ha dit...

Elisenda, és un goig poder compartir alló més íntim amb tots vosaltres.

Vaig acabar l'any i l'he començat amb 13 amics i amigues i germans i germanes. A casa, aquest matí erem 11. I tants amics i amigues i fill, filla, nets i netes. I colegues i alumnes. I la shanga. Una shanga immensa de germans que estem convençuts que tots podem treballar per un mon millor, i que el primer pas és treballar amb si mateix.

És una alegria immensa no sentir-se sol. I tu hi has contribuit durant aquest any 2013. Gràcies!!!

Una abraçada molt gran.