dimarts, 21 de setembre del 2010

Husein Derajshan

Acabo de llegir al diari La Vanguardia d’avui que Husein Derajshan està empresonat a Iran i se li ha demanat la pena de mort, simplement per fer el que fem nosaltres: expressar lliurement el nostre pensament a través d’algun blog.

Des d’aquest blog, voldria fer un clam per la llibertat d’expressió i denunciar, un cop més, que s’utilitzi a les religions per manipular, oprimir i, fins hi tot assassinar, a les persones (en nom de Déu!!).

Sóc conscient que els continguts d’aquest blog són un delicte en alguns països. En aquest país, fa unes quantes dècades hagués tingut problemes greus, i fa pocs segles m’haguessin cremat. Això encara passa en alguns països! (crec que el volen penjar).

Us invito a prendre consciència d’això, un cop més, fer-ne difusió i lluitar per canviar aquesta situació per tots els mitjans que puguem.

http://freehoder.wordpress.com/

2 comentaris:

Elisenda Ortega ha dit...

Ens ha costat tant aconseguir la nostre llibertat que oblidem lo afortunats que som i que a masses paisos no l'han aconseguit encara. Fins que religió i Estat deixin d'estar vinculats, arreu, continuaran les injustícies; la imposició de qualssevol idea, per bona que pugui semblar en un principi, mai serà sinònim de llibertat!

Siddharta ha dit...

Gràcies pe'l comentari, Elisenda. Totalment d'acord!!