divendres, 31 de desembre del 2010

Bon any 2011!


A tots i a totes que mireu aquest blog, de tan en tan, us desitjo per l'any 2011, allò que jo més m'estimo: l'Experiència de que no hi ha separació. Aquesta és la llavor de la Pau, de l'Amor i de l'Alegria. I us regalo aquesta imatge que he robat (Ane, me he tomado la libertad ... se que me perdonas) del blog germà, Musgo de Estrellas (http://musgodeestrellas.blogspot.com/, altament recomenable!!). Tota la Bellesa està en aquesta lloba, Tota la força, Tota la inteligència, en la seva mirada, i també, si ho sabeu veure, Tota la tendresa. Dedicada a totes les llobes, i a totes les dones del mon.

7 comentaris:

mikaela ha dit...

Delicadeza zen: cambiar al castellano.

Además: yo cojo, tú coges, él coge y añadimos y enriquecemos.

Esta entrada es una preciosa forma de felicitar el nuevo año.

Y tu comentario sobre el "asesinato" de Jesús no tiene desperdicio. Ya estoy localizando el libro y no solamente yo. Me parece que lo vamos a agotar. Mil gracias y mis mejores deseos.

Elisenda Ortega ha dit...

Com a lloba et donc les gracies per totes les entrades del teu blog, sempre sensibles y molt reflexives, una entrada d'aire pur a les nostres atrafegades vides.
una gran abraçada i un Any Nou ple de "trobades,retrobades, i des cobertes".

Siddharta ha dit...

Elisenda i Ane, una forta abraçada a les dues, de tot cor. Gràcies per poder compartir amb vosaltres tot això que és el més ìntim de mi mateix. Gràcies per la vostra ajuda tan positiva en aquesta aventura del blog. Us desitjo tot el millor per aquest any nou.

Anònim ha dit...

feliç any nou per tu també i per totes aquelles persones que visiten aquest blog. Desig pel 2011: Que la vostre llum il·lumini a tota la gent que us envolta i estiguem prou desperts per rebre-la

Siddharta ha dit...

Estimat/estimada, la Llum és la teva essència. El meu desig és que tots despertem per ser Allò que ja som. A cada moment. Sempre.

Unknown ha dit...

Hola! Sóc la sílvia del dojo de Barcelona. He descobert el teu blog per la felicitació que vam rebre al mail del dojo (i que no et vam respondre perquè sense voler vaig borrar l'e-mail). Bon any amb retard i t'aniré visitant per aquí!!!

Siddharta ha dit...

Hola Silvia, gràcies per la teva resposta. M'agrada que estiguem en contacte a través del blog! Espero venir a alguna de les sesshins que organitçeu durant aquest hivern i primavera. Podries venir a la que organitzem els de Mataró, el 19 i 20 de Febrer...

Una abraçada.