dissabte, 5 de març del 2011



Havieu vist aquest video? El trobo extraordinari!

5 comentaris:

mikaela ha dit...

Prcioso. Para verlo una y otra y otra vez. Qué contentos los tres, qué bonitos los reencuentros. Qué sonrisa de tonta se me ha quedado. Jaja!

bss

Elisenda Ortega ha dit...

ja l'havia vist fa temps, però sempre és bonic de tornar-lo a veure i reflexionar una mica, de nou, amb la nostra "prepotencia" per jutjar... si els animals son fidels companys, i si han demostrat la seva falta de malissia predeterminada, perquè ens creiem superiors?
Una abraçada de lleona!

Anònim ha dit...

M'ha impressionat molt aquest video d'aquest lleó. Sobretot la confiança i el valor que han demostrat aquesta familia. La reacció del felí és extraodinariament "humana" i demostra que de l'Amor com una essència universdal en participen tan animals ferotges com aquest lleó, com éssers humans sensibles a aquest amor. Maravellós, impactant, i sobretot alliçonador.

Siddharta ha dit...

Ane, Elisenda, Anònim, gràcies pels vostres comentaris! Jo davant d'aquest video em quedo sense paraules. L'he vist molts cops, i cada cop em commou. Veure com aquest animal -- que d'un cop d'urpa et pot destroçar la cara sense el més mínim esforç -- es desfà, amb la inocència d'un nen, en la tendresa i l'alegria desbordant per haver retrobat el seus amics. Per a mi és un simbol sublim d'alguna cosa molt gran, que no solament pertany als humans. Una imatge val més que mil paraules. Aquest video val més que deu mil paraules i que tots els discursos sobre l'Amor.

Gràcies a vosaltres tres per ser sensibles a això! Ane, creo que ya dominas el catalan, no? je, je ...

mikaela ha dit...

No voy mal, no :))

En la siguiente sesshin a lo mejor hasta lo hablo con acento de pucela o arrigorriaga (tengo dónde elegir)!

Ya ves qué cosa tan tonta, tu comentario ha conseguido que se me escape la risa. Y lo bien que me está sentando.

Te debo una.