dimecres, 20 d’abril del 2011

J.S. Bach: Erbarme dich, mein Gott

Avui m'ha donat per compartir música! Aquesta setmana que visc els ùltims dies de Jesús, aquesta ària extraordinaria de la Passió segons St. Mateu, de J.S. Bach (Deu meu, tingues pietat de mi). Dedicada a qui me la va fer redescubrir, fa uns mesos. Fa uns quants anys jo li vaig transmetre el gust per J.S. Bach. Ara ell me'l fa redescubrir!

4 comentaris:

Elisenda Ortega ha dit...

Preciós, Albert, gràcies!

Siddharta ha dit...

Si, jo també el trobo impressionant!

Un petò.

Anònim ha dit...

EXTRAORDINÀRIA!!!GRÀCIES!!!

Siddharta ha dit...

No solament la música. M'agraden moltes coses d'aquest video. Sobretot m'agrada el treball en equip. Aparentment, la cantant és la peça clau. Però cada element és important i indispensable. I així ho va mostrant la càmera. Cada un va fent la seva feina, gran o petita, no importa. I el conjunt és majestuós.

I una altre cosa, una petita intimitat. Al primer moment vaig pensar: ui, que lletja aquesta dona, quin nas i quin perfil tan durs. I al final, la trobo extraordinàriament maca i atractiva. La bellesa de la mùsica s'encarna en ella, a través de la seva veu tan extraordinària, la seva sensibilitat exquisita, el seu gest, la seva mirada. Tota ella és bellesa i harmonia. No em costaria gens enamorar-me d'ella. Sorprenent!