divendres, 19 de desembre del 2014

Petit regal de Nadal




Ara que acaba l'any us voldria fer un regal. Però no puc, perquè ja visc en un estat de regal permanent. El regal és la meva vida, per a mi i per vosaltres. Perquè mai vull quedar-me res. El meu regal és tot allò que sóc i que vull compartir amb tots vosaltres, sempre. No en tinc d'altre.  El regal és la meva experiència.

He vist que la Pau és el resultat d'un cos, una ment i un cor unificats. Cap divisió, cap conflicte, cap tensió entre el que fem, el que pensem, el que sentim. Per això la meditació, que ajuda a harmonitzar el cos, la ment i el cor, és tan important.

A l'arribar a Santiago
Això ho vaig veure, com mai ho havia vist, al Cami de Santiago, aquest estiu. Tan aviat vaig començar a caminar, em vaig adonar d'una pau molt intensa i profunda, que era el resultat d'aquesta unitat total entre el cos, la ment i el cor, i que no em va deixar durant 28 dies. Cada pas, cada respiració, cada percepció, cada pensament, cada emoció. I el cos estava en forma (malgrat ampolles, agulletes, artrosis, una ungla infectada, etc.), la ment clara i serena, el cor ple d'alegria. No hi havia conflicte, mai. Al tornar a la vida habitual, els últims mesos això m'ha costat. Però aquesta pau ara torna amb força, com mai. Jo diria que, en el fons, sempre està Aqui. 





Infecció, vaig anar al metge, antibiòtic,
la ungla em va caure i, quin miracle!,
 tres mesos més tard una
altre ungla jove m'està sortint.












3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per aquest regal tan gran!!!
Un petóoooooooooooooooooooo!

mikaela ha dit...

tu regalo es como las matrioskas: dentro tiene otro regalo, el del agradecimiento. Y el agradecimiento, la ternura. Y la ternura...

Que la paz que transmites te acompañe todos los días de tu vida.

Un abrazo redondo, Siddharta.

Siddharta ha dit...

"Allò que heu rebut gratuitament, doneu-ho també gratuitament". He rebut la vida gratuitament! I m'adono que quan un més s'instala en la gratuitat, més reb. És fantàstic!

Efectivamente Ane, experimento que cuando tratamos de vivir en la gratuidad, un profundo agradecimiento le sigue, y después la ternura, y después ....

Un abrazo muy grande para las dos, ¡gracias por vuestros comentarios!